Vas zanima informativna ponudba?

Izdelava spletne trgovine: t.  030 / 700 080  e. info@element.si  elShop spletna trgovina

Kode za popust

 

V sistemu lahko nastavite poljubno število kod za popust pri nakupu v spletni trgovini.

 

Nastavite lahko 3 tipe kode za popust: procentualni popust, določitevrednost poštnine s kodo ali pa vrednostni bon.

 

Procentualni popust

Pri tem tipu kode nastavite vrednost v % za katerega se ob vnodu kode zmanjša celotni znesek naročila. Popust se upošteva vedno (tudi če so kupljeni izdelki že znižani) in se preračuna na končno ceno naročila. V primeru, da izdelki v košarici že vsebujejo popust se dodatni popust obračuna na že znižano končno ceno.

 

Določanje vrednosti poštnine

Pri tem tipu kode vnesete vrednost poštnine, ki se obračuna v primeru vnosa takšne kode. Ob vnosu te kode se nastavi poštnina, ki ste jo določili ne glede na ostale pogoje dostave. Na ta način lahko naprimer s kodo natavite brezplačno poštnino ne glede na vrednost nakupa.

 

Vrednostni bon

Ta koda omogoča zmanjšanje zneska nakupa za vrednost, ki jo določite. Uporablja za primere kot je naprimer darilni bon. Ta tip kode velja ne glede na višino naročenih artiklov za razliko od ostalih dveh tipov kode.

 

Vsaki kodi za popust lahko določite naziv za lastno evidenco, naziv kode ki jo kupec vnese ob nakupu, ji določite veljavnost OD - DO, določite vrednost in število kod. Določite lahko tudi vrednost nad katero je ta koda veljavna (razen pri vrednostnem bonu kjer koda velja vedno). Naprimer ustvarite kodo za 10% popust vendar nastavite, da ta koda velja samo v primeru ko je vrednost naročila večja kot 200€.

 

Kontaktirali vas bomo

Vpišite svoj e-mail ali telefonsko številko in z veseljem vam sporočimo več informacij.