Vas zanima informativna ponudba?

Povezava s programom Cekinček

 

Spletna trgovina vam omogoča celovito sinhronizacijo vašega prodajnega programa s poslovnimi programi. Na ta način si prihranite veliko časa za posodabljanje vašega prodajnega programa, zalog, cen, ... Prav tako lahko opravljena naročila enostavno prenesete nazaj v program.

 

Sinhronizacija je enostavna in se vrši z vmesnikom za prenos. Vmesnik za prenos omogoča tudi povratno informacijo v poslovni program in sicer se izbrana naročila lahko prenesejo v poslovni program in se na podlagi njih avtomatsko skreirajo predračuni iz katerih nato enostavno izstavite račun brez ponovnega pretipkavanja in sestave računa.

 

Postopek sinhronizacije artiklov med Cekinčkom in elShopom

 

Prodajni program, ki ga imate v programu Cekinček se v celoti prenese v spletno trgovino. Tako, kot imate izdelke urejene v programu, tako bodo prikazani tudi v spletni trgovini. Šifre, zaloge, opisi, uvrstivev v kategorijo itd...

Sinhronizacijo sprožite ročno lahko tudi večkrat dnevno po potrebi. Izdelki so sinhronizirani zelo hitro v nekaj sekundah.

 

Ko je v spletni trgovini opravljen nakup, sistem zalogo artikla na spletu odšteje -1 in z sprožilcem za sinhronizacijo predračun, ki ga je stranka dobila avtomatično prenesemo nazaj v Cekinčka, kjer iz te ponudbe lahko naredimo račun in tako zalogo izdelka nastavimo tudi v Cekinčku. 

 

Povezava s programom Cekinček