Vzdrževanje informacijskih sistemov

Potrebujete strokovno vzdrževanje vašega informacijskega sistema? Naša podjetje vam ponuja visoko kakovostne storitve vzdrževanja, ki vam bodo zagotovile nemoten in zanesljiv delovanje vaših informacijskih sistemov.
 

Varnost

Varnost informacijskih sistemov je ključnega pomena za zaščito občutljivih podatkov, ki se hranijo in obdelujejo v takšnih sistemih. To vključuje uporabo različnih ukrepov za preprečevanje nepooblaščenega dostopa do podatkov, zlonamernih napadov in drugih varnostnih tveganj. Med takšnimi ukrepi so uporaba močnih gesel, šifriranje podatkov, vzpostavljanje požarnih zidov in sistemov za zaznavanje vdorov.

Virtualizacija

Virtualizacija informacijskih sistemov je postopek ustvarjanja virtualnih različic strojne in programske opreme, ki omogočajo več instanc sistemov, aplikacij in storitev na enem fizičnem strežniku. To omogoča boljši izkoriščenost strojne opreme, zmanjšanje stroškov in bolj učinkovito upravljanje s sistemom.

Računalniška infrastruktura

Redno spremljanje in vzdrževanje strojne in programske opreme, posodabljanje sistemov in upravljanje z varnostnimi tveganji,  testiranje zmogljivosti, spremljanje delovanja omrežij, zamenjava ali popravilo okvarjenih delov in zagotavljanje zadostne zmogljivosti strežnikov. Učinkovito vzdrževanje računalniške infrastrukture lahko zmanjša pogostost okvar, poveča stabilnost sistema in zmanjša stroške. 

Programska oprema

Redno posodabljanje programske opreme, popravljanje napak, nameščanje varnostnih posodobitev in spremljanje zmogljivosti sistema. Redno vzdrževanje programske opreme lahko zmanjša tveganje za napade na podjetje, poveča stabilnost sistema in izboljša učinkovitost dela zaposlenih.

Poskrbimo za vaše sisteme, da se lahko vi posvetite svojemu poslu!

Vzdrževanje in nakup računalniške infrastrukture

Naša ekipa strokovnjakov ima bogate izkušnje pri vzdrževanju različnih vrst informacijskih sistemov, vključno z omrežji, strežniki, programsko opremo in aplikacijami.

 

Vzdrževanje računalniške infrastrukture v podjetjih je ključnega pomena za zagotavljanje nemotenega delovanja računalniških sistemov, ki so bistveni za delovanje podjetja. To vključuje redno spremljanje in vzdrževanje strojne in programske opreme, posodabljanje sistemov in upravljanje z varnostnimi tveganji.

Spet PC ne dela?Nenehne težave z mrežo? Slabo vzdrževani PCji? PC nenehno nekaj sprašuje?Imate server in mrežo?Vam PC crkuje?

Med vzdrževalnimi aktivnostmi so lahko testiranje zmogljivosti, spremljanje delovanja omrežij, zamenjava ali popravilo okvarjenih delov in zagotavljanje zadostne zmogljivosti strežnikov. Učinkovito vzdrževanje računalniške infrastrukture lahko zmanjša pogostost okvar, poveča stabilnost sistema in zmanjša stroške. Poleg tega lahko z rednim vzdrževanjem podjetja zagotovijo, da se bodo računalniški sistemi lahko prilagajali hitrim spremembam v poslovnem okolju.

Preventivno vzdrževanje

Ste lastnik podjetja ali organizacije, ki temelji na uporabi informacijskih sistemov? Potem vam je zagotovo jasno, kako pomembno je, da vaši sistemi delujejo nemoteno in zanesljivo.

A kaj storiti, ko se napake in težave vseeno pojavijo? Odzivanje na takšne težave lahko stane vaše podjetje dragocen čas in denar, ter ogrozi vaše poslovanje. Zato je ključnega pomena, da preprečite težave že vnaprej z rednim preventivnim vzdrževanjem vašega informacijskega sistema.

 

preprečite težaveZagotovite nemoteno delo Poskrbite za podatke Preprečite vdore?
Kaj vključuje preventivno vzdrževanje?

Preventivno vzdrževanje vključuje redno spremljanje in vzdrževanje vašega informacijskega sistema, da bi se preprečile napake in zagotovila njegova zanesljivost. To vključuje:

 

  • Redno preverjanje strojne in programske opreme za morebitne težave
  • Redno čiščenje in odstranjevanje neuporabnih datotek
  • Pregledovanje varnostnih nastavitev in preverjanje, ali so v skladu s standardi
  • Nadgradnjo sistema z najnovejšimi varnostnimi popravki in nadgradnjami
Zakaj je preventivno vzdrževanje pomembno?

Preventivno vzdrževanje vključuje redno spremljanje in vzdrževanje vašega informacijskega sistema, da bi se preprečile napake in zagotovila njegova zanesljivost. To vključuje:

 

Preventivno vzdrževanje vašega informacijskega sistema ima številne prednosti:

  • Zmanjšanje možnosti za napake in težave, ki bi lahko vplivale na vaše poslovanje
  • Zmanjšanje stroškov za popravila in nadomestne dele
  • Povečanje življenjske dobe vašega informacijskega sistema
  • Zmanjšanje tveganja za kršitve varnosti in izgubo podatkov
Zakaj izbrati nas?
Pri našem podjetju se zavedamo, kako pomembno je zagotoviti zanesljivost in stabilnost vašega informacijskega sistema. Z našimi izkušenimi strokovnjaki vam lahko zagotovimo kakovostno preventivno vzdrževanje in storitve, ki bodo vaš sistem ohranile v najboljši možni obliki. Za vas lahko izvedemo tudi oceno vašega sistema in vam predlagamo izboljšave, ki bodo pripomogle k boljši zmogljivosti in zanesljivosti. Naša prednost je tudi prilagodljivost in učinkovitost storitev ter konkurenčne cene. Ne dovolite, da vas napake v vašem informacijskem sistemu ovirajo pri vašem poslovanju. Stopite v stik z nami danes in se dogovorite za preventivno vzdrževanje vašega sistema.

Nadgradnje in varnost INFORMACIJSKIH SISTEMOV

Nadgradnje in varnostna vzdrževanja so ključni vidiki v vsakem informacijskem sistemu, saj zagotavljajo, da je sistem posodobljen z najnovejšimi funkcijami ter hkrati zmanjšujejo možnosti za vdore in kraje podatkov.

Nadgradnje so nujen del razvoja vsakega sistema. Brez rednih posodobitev se sistem lahko zastara, njegove funkcije pa postanejo neučinkovite ali celo nevarne. Nadgradnje namreč prinašajo najnovejše funkcionalnosti in izboljšave, ki lahko izboljšajo učinkovitost sistema in izboljšajo uporabniško izkušnjo.

 

 

Prepreči krajoOnemogoči vdore Zmanjšajte tveganje Prepreči katastrofo
Varnost pa je prav tako ključna sestavina vsakega sistema. Spletni napadi in kraje podatkov so postali vse pogostejši, zato je pomembno, da se redno izvajajo varnostna vzdrževanja, da se zmanjša tveganje za kibernetske napade. Varnostna vzdrževanja vključujejo spremljanje varnostnih tveganj, identifikacijo morebitnih ranljivosti in izvajanje ukrepov za zmanjšanje tveganj.

POSTAVLJANJE SEVERJEV IN OMREŽIJ

Ko gre za informacijske sisteme, je stabilnost in zanesljivost serverjev ključnega pomena za zagotavljanje nemotenega delovanja vašega podjetja. Brez učinkovitih informacijskih sistemov bi lahko vaše podjetje izgubilo dragocen čas, denar in stranke.

Postavljanje omrežij pa vključuje vzpostavitev povezav med različnimi napravami, kot so računalniki, strežniki, usmerjevalniki, stikala in drugo omrežno opremo. Vzpostavitev omrežja omogoča prenos podatkov med različnimi napravami v vašem podjetju ter omogoča uporabo skupnih virov, kot so tiskalniki, shramba podatkov in druga skupna oprema.

 

Skupni dostopi do podatkovOmrežni tiskalniki Medsebojne povezave Skupni dostopi

Učinkovito vzpostavljanje in upravljanje strežnikov ter omrežij je lahko zapleten postopek in zahteva strokovno znanje in izkušnje. Zato se mnoga podjetja obračajo na specializirana podjetja, ki zagotavljajo storitve vzpostavljanja in upravljanja informacijskih sistemov. S tem se zagotovi optimalno delovanje in zanesljivost vaših informacijskih sistemov, kar pa lahko vodi do povečanja produktivnosti in dobičkonosnosti vašega podjetja.

Integracija umetne inteligence (AI) - do popolnega prevoda v katerikoli jezik.
Nikoli več se ne boste znašli v zadregi zaradi jezikovnih ovir. S ponosom predstavljamo inovativno rešitev, ki vam omogoča, da svoj izdelek prilagodite vsakemu trgu, ne glede na jezikovno ozadje. Naš modul AI vam omogoča, da s samo enim klikom prejmete popolnoma natančen prevod vašega izdelka v želeni jezik. Ne glede na to, ali ciljate na evropske, azijske ali ameriške trge, bo vaša sporočila in opisi izdelkov prevedena s pomočjo umetne inteligence, ki zagotavlja doslednost, jasnost in natančnost. Vaša spletna stran bo z umetno inteligenco postala resnično mednarodna, saj bodo stranke po celem svetu lahko enostavno brskale po vaših izdelkih v svojem maternem jeziku. Ne izgubljajte več časa in truda pri ročnih prevodih ali iskanju zunanjih prevajalcev. Naš avtomatični AI prevajalnik vam bo prihranil dragocene vire, hkrati pa zagotovil izjemno kakovostno prevajanje. Enostavni prevod vsebine v katerikoli jezik
 
Povezava s Fulfillment centrom
Ponujamo vam modul, ki bo vašo spletno trgovino avtomatično povezal s slovenskim fulfillment centrom Warehouse.si. Z našim modulom jim lahko avtomatično pošljete naročila iz svoje spletne trgovine, oni pa jih v vašem imenu zapakirajo in odpošiljajo po celem svetu. Warehouse.si vam bo omogočil brezskrbno in cenovno ugodno skladiščenje vseh vaših izdelkov v njihovem centralnem skladišču v Ljubljani. Z našim modulom jim lahko avtomatično pošljete naročila iz svoje spletne trgovine, oni pa jih v vašem imenu zapakirajo in odpošiljajo po celem svetu. Svojim strankam nudijo tudi partnerske pogoje pri dostavnih službah (cenejše pošiljanje paketov), možnost osebnih prevzemov vaših paketov v Ljubljani (kar lahko ponudite svojim kupcem) in obdelavo vseh reklamacij ter neprevzetih paketov. Obiščite https://warehouse.si/ in se prepričajte zakaj jim lahko zaupate celotno logistiko za vaše pakete, vi pa se lahko raje posvetite marketingu, razvoju posla in vodenju vašega podjetja.
 
Povezava s Pošto Slovenije
Program, ki avtomatično prenese podatke iz naročila na nalepko za pošiljanje, je orodje, ki vam omogoča učinkovito in hitro obdelavo pošiljk. Z uporabo tega programa vam ni več potrebno ročno vnašati podatkov o pošiljkah, saj se ti samodejno prenesejo na nalepko za pošiljanje. S tem vam program omogoča prihranek časa in zmanjšuje možnost napak, ki bi lahko nastale pri ročnem vnašanju podatkov.
 
XML uvozi iz izvozi
Veliko trgovcev ponuja podatke o svojih šifrantih, zalogah in cenah v obliki XML ali CSV datotek. S temi podatki lahko enostavno in hitro osvežite vsebino vaše spletne trgovine brez nepotrebnega ročnega dela. Podatki se samodejno posodabljajo, brez vašega posredovanja, kar vam omogoča nemoten in učinkovit poslovni proces.
 

Naziv vsebine

Izdelava učinkovite spletne trgovine je ključnega pomena za uspeh spletnega poslovanja.
Sinhronizacija prodajnega programa v spletni trgovini s poslovnim programom ima več prednosti
Open-source platforme za izdelavo spletne trgovine, kot sta na primer WooCommerce in Magento, imajo številne prednosti, vključno z brezplačno dostopnostjo, prilagodljivostjo in razširljivostjo. Kljub temu pa imajo tudi n
B2B prodaja, ki se nanaša na prodajo izdelkov ali storitev med podjetji, lahko prinese številne prednosti, zaradi katerih se splača ukvarjati s tovrstno prodajo.
Izdelava popolne spletne trgovine ni lahka naloga, vendar smo tu, da vam pomagamo
Izdelava spletne trgovine je kompleksen proces, ki vključuje več korakov.

Zaupali so nam

Tehnologije

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?