CRM programiranje in razvoj programskih rešitev

Kot strokovnjaki za programiranje vam lahko ponudimo vrsto rešitev za vaše poslovne izzive. Element Lab storitve zajemajo razvoj po meri prilagojenih programskih rešitev, s poudarkom na učinkovitosti, prilagodljivosti in varnosti. Z uporabo najnovejše tehnologije in orodij vam zagotovim vrhunsko kakovost in zanesljivost.

 

CRM

 • dejavnosti zbiranja in odkupa sekundarnih surovin
 • Avtomatično izdajanje računov in obvestil o zapadlih obveznosti
 • Outlook Add-In povezava s CRM za korespondenco
 • Program za družbo za ravnanje z odpadno embalažo
 • Enostavno izdelovanje delovnih nalogov in spremljanje naročila skozi celotno proizvodnjo
 • Spremljanje podpore in avtomatično obračunavanje
 • Upravljanje naročniških razmerij

Programske rešitve

 • Avtomatski prenos računov med računovodstvi
 • Program za načrtovanje in analizo prevozov 
 • Program za izračunavanje davčne napovedi
 • WMS - upravljanje skladišča
 • Program za vodenje delovnega časa
 • Program za knjižbe materiala
 • Program za prijavo na malico
 • Program za SEO analizo izdelka
 • Program za analizo/napoved prodaje
 • FAQ za zaposlene

Reševanje problemov

 • ročno usklajevanje zalog in cen v spletnih tržnicah

 • ročni vnos izdelkov v spletno trgovino

 • nepreglednen seznam obstoječe zaloge in nabave

 • ročno tiskanje nalep za storitve Pošte slovenije

 • slab pregled porabljenega časa v proizvodnji

 • ročno pošiljanje velikega količina računov konec meseca

 • neiformiranost o rešitvah v podjetju

 • slaba organiziranost zaposlenih o skupnih nalogah

Avtomatizacija poslovnih procesov

 • napoved potrebne nabave
 • avtomatično pošiljanje računov in zapadlih obveznosti
 • prenos prodajnih izdelkov med partnerji
 • prenos podatkov iz poslovnega programa v spletno trgovino
 • korespondenca vseh mailov v podjetju za stranke
 • obvestilo Pošti Slovenije za oddano naročilo

Vaš zanesljiv partner pri digitalni preobrazbi vašega poslovanja.

Izdelava CRM programov

CRM (Customer Relationship Management) je sistem, ki ga podjetja uporabljajo za upravljanje interakcij s strankami. Sistem CRM pomaga podjetjem pri vzpostavitvi, vzdrževanju in krepitvi odnosov s strankami, saj zagotavlja informacije o strankah in njihovih interakcijah z podjetjem.

Upravljaj prodajo Pregleduj ponudbe Spremljaj naročila Nakupne navade

Sistem CRM lahko podjetjem pomaga pri izboljšanju učinkovitosti, zmanjšanju stroškov in povečanju zadovoljstva strank. Z uporabo sistema CRM lahko podjetja bolje razumejo potrebe svojih strank, izboljšajo komunikacijo z njimi in prilagodijo svoje izdelke ali storitve glede na njihove potrebe. To lahko prispeva k boljši prodaji, večjemu zadovoljstvu strank in večji konkurenčni prednosti na trgu.

Nakupne navade

Sistem CRM vsebuje številne funkcije, ki podjetjem omogočajo sledenje komunikaciji s strankami, njihovim nakupnim navadam in njihovim preferencam. Podjetja lahko uporabijo te informacije za izboljšanje izkušenj strank in bolj ciljno usmerjanje svojih marketinških in prodajnih aktivnosti.
 

obvešanje o novostih ali prodajnih akcijah

V sistem CRM so pogosto vključeni moduli za upravljanje s prodajo, marketingom in storitvami za stranke. Prodajni modul lahko vsebuje funkcije za upravljanje prodajnega lijak, vključno s potencialnimi strankami, ponudbami in prodajnimi priložnostmi. Modul za marketing lahko vključuje funkcije za izvajanje marketinških kampanj, analizo podatkov o strankah in segmentacijo strank.

pregled zaloge in analiza prodaje

Poleg tega lahko sistem CRM zagotavlja tudi funkcije za upravljanje zaloge, analizo podatkov in poročanje. Te funkcije omogočajo podjetjem, da sledijo uspešnosti svojih poslovnih procesov in izboljšajo svoje poslovne odločitve.

UPRAVLJANJE NAROČNIŠKIH RAZMERIJ

Modul za storitve in podporo za stranke lahko vsebuje funkcije za upravljanje s pritožbami strank, upravljanje servisnih zahtevkov in zagotavljanje tehnične podpore in mesečno obračunavanje opravljenega dela.

Programske rešitve

Naše programerske rešitve so ustvarjene za izboljšanje učinkovitosti vaših procesov in pomagajo vašemu podjetju pri doseganju novih ciljev. Ne glede na to, ali potrebujete razvoj programske opreme za mobilne naprave, spletno programiranje, razvoj aplikacij ali integracijo podatkovnih baz, smo pripravljen pomagati in ustvariti rešitve, ki bodo popolnoma ustrezale vašim potrebam in zahtevam.

 

Koliko inovativnih idej si že imel/a, a jih nikoli nisi uresničil/a?

 

Ali pa si se vrgel/a v realizacijo, a se je projekt nekje na pol poti ustavil?

 

Zdaj je čas, da končno uresničiš svojo inovativno idejo - skupaj z nami! Pri Zrealiziramo tvojo inovativno idejo smo specializirani za izvajanje inovativnih projektov in idej ter nudimo celovite rešitve, ki ti bodo pomagale pri realizaciji tvoje ideje.


Naša ekipa strokovnjakov bo sodelovala s tabo od začetka do konca, vključno z načrtovanjem, razvojem, testiranjem in uvedbo tvoje inovativne ideje na trg. Ne glede na to, ali gre za izdelavo prototipa, razvoj programske opreme ali izvedbo marketinške kampanje, smo tu, da ti pomagamo.


Poleg tega ti ponujamo tudi svetovanje in mentorstvo pri razvoju tvoje ideje ter izkoriščanju njenega potenciala na trgu. Naš cilj je pomagati posameznikom in podjetjem pri uresničevanju njihovih inovativnih idej ter spodbujanju napredka in inovacij.

 

Začni danes in nam zaupaj svojo inovativno idejo.

Skupaj jo bomo uresničili!

Reševanje problemov

Ali ima vaše podjetje težave, ki jih ni mogoče rešiti z obstoječimi orodji in procesi?
Morda vas skrbi, da vaši konkurenti že uporabljajo najnovejše tehnologije in se hitro razvijajo, medtem ko vi zaostajate.

Ročno/ustno usklajevanje Neinformiranost zaposlenih Neorganiziranost zaposlenih Zamudni pregledi podatkov

 

Profesionalna programerska ekipa strokovnjakov za razvoj programske opreme ima bogate izkušnje pri reševanju kompleksnih problemov v različnih panogah.

 

Z uporabo najnovejših tehnologij in najboljših praks bomo skupaj z vami razvili inovativno in prilagojeno programsko rešitev, ki bo izpolnila vaše potrebe in cilje. Naša storitev zajema razvoj po meri izdelanih programov, ki so prilagojeni vašim specifičnim potrebam, kot tudi namestitev in integracijo aplikacij v vaš obstoječi sistem.

 

Naj vam naša programerska rešitev pomaga pri optimizaciji vaših procesov, povečanju produktivnosti in izboljšanju vašega poslovanja. Ne čakajte več, stopite v stik z nami in si zagotovite svojo profesionalno programersko rešitev že danes!

Želite izboljšati produktivnost in zmanjšati stroške v vašem podjetju?

Potrebujete programerske rešitve na višjem nivoju. Naše rešitve so namenjene odpravljanju ročnega dela, ki je pogosto teden ali celo mesece dolgo in povzroča napake ter zamude.
Z našimi programskimi rešitvami lahko avtomatizirate večino vaših nalog in prihranite čas ter denar. Naši strokovnjaki bodo prilagodili rešitve vašim potrebam in zagotovili, da bodo delovale učinkovito in zanesljivo. Z našimi rešitvami lahko poskrbite, da boste vedno imeli natančne in ažurne podatke, kar bo povečalo vašo konkurenčnost na trgu.

Ne zapravljajte več časa in denarja za ročno delo.

Izberite naše programerske rešitve na višjem nivoju in si zagotovite učinkovitejše poslovanje ter večjo produktivnost vašega podjetja. Kontaktirajte nas danes in se prepričajte, da je naše sodelovanje prava izbira za vaše podjetje.

Avtomatizacija poslovnih procesov

Avtomatizacija poslovanja je proces uporabe tehnologije in avtomatizacije za izboljšanje učinkovitosti in produktivnosti poslovnih procesov. To vključuje uporabo programske opreme, strojne opreme in drugih tehnologij za izboljšanje učinkovitosti poslovnih procesov, kot so računovodstvo, upravljanje zalog, komunikacija s strankami, obdelava plačil, upravljanje projektov in drugo.


 

Pomembna praksa, ki jo podjetja uporabljajo za izboljšanje učinkovitosti in produktivnosti. Od ročnega opravljanja nalog k samodejnim in avtomatiziranim procesom. Na ta način lahko podjetja prihranijo čas, denar in povečajo natančnost pri opravljanju nalog

zmanjšajte napake povečajte hitros opravil zmanjšaj stroške višja konkurenčnost

 

Avtomatizacija poslovnih procesov se lahko uporablja v številnih industrijskih panogah, vključno z računovodstvom, proizvodnjo, trgovino, marketingom, upravljanjem zalog in več. Podjetja lahko uporabijo programsko opremo, ki avtomatizira večino nalog v teh panogah, kot so obdelava plač, spremljanje inventarja, analiza podatkov o prodaji, pošiljanje e-pošte, obdelava naročil in še več.

Avtomatizacija poslovnih procesov lahko pomaga podjetjem pri zmanjšanju napak, ki jih povzroča človeški dejavnik, ter pri izboljšanju natančnosti in hitrosti pri opravljanju nalog. S tem se lahko podjetja osredotočijo na druge pomembne dejavnosti in izboljšajo svoje poslovne procese.
 

Integracija umetne inteligence (AI) - do popolnega prevoda v katerikoli jezik.
Nikoli več se ne boste znašli v zadregi zaradi jezikovnih ovir. S ponosom predstavljamo inovativno rešitev, ki vam omogoča, da svoj izdelek prilagodite vsakemu trgu, ne glede na jezikovno ozadje. Naš modul AI vam omogoča, da s samo enim klikom prejmete popolnoma natančen prevod vašega izdelka v želeni jezik. Ne glede na to, ali ciljate na evropske, azijske ali ameriške trge, bo vaša sporočila in opisi izdelkov prevedena s pomočjo umetne inteligence, ki zagotavlja doslednost, jasnost in natančnost. Vaša spletna stran bo z umetno inteligenco postala resnično mednarodna, saj bodo stranke po celem svetu lahko enostavno brskale po vaših izdelkih v svojem maternem jeziku. Ne izgubljajte več časa in truda pri ročnih prevodih ali iskanju zunanjih prevajalcev. Naš avtomatični AI prevajalnik vam bo prihranil dragocene vire, hkrati pa zagotovil izjemno kakovostno prevajanje. Enostavni prevod vsebine v katerikoli jezik
 
Povezava s Fulfillment centrom
Ponujamo vam modul, ki bo vašo spletno trgovino avtomatično povezal s slovenskim fulfillment centrom Warehouse.si. Z našim modulom jim lahko avtomatično pošljete naročila iz svoje spletne trgovine, oni pa jih v vašem imenu zapakirajo in odpošiljajo po celem svetu. Warehouse.si vam bo omogočil brezskrbno in cenovno ugodno skladiščenje vseh vaših izdelkov v njihovem centralnem skladišču v Ljubljani. Z našim modulom jim lahko avtomatično pošljete naročila iz svoje spletne trgovine, oni pa jih v vašem imenu zapakirajo in odpošiljajo po celem svetu. Svojim strankam nudijo tudi partnerske pogoje pri dostavnih službah (cenejše pošiljanje paketov), možnost osebnih prevzemov vaših paketov v Ljubljani (kar lahko ponudite svojim kupcem) in obdelavo vseh reklamacij ter neprevzetih paketov. Obiščite https://warehouse.si/ in se prepričajte zakaj jim lahko zaupate celotno logistiko za vaše pakete, vi pa se lahko raje posvetite marketingu, razvoju posla in vodenju vašega podjetja.
 
Povezava s Pošto Slovenije
Program, ki avtomatično prenese podatke iz naročila na nalepko za pošiljanje, je orodje, ki vam omogoča učinkovito in hitro obdelavo pošiljk. Z uporabo tega programa vam ni več potrebno ročno vnašati podatkov o pošiljkah, saj se ti samodejno prenesejo na nalepko za pošiljanje. S tem vam program omogoča prihranek časa in zmanjšuje možnost napak, ki bi lahko nastale pri ročnem vnašanju podatkov.
 
XML uvozi iz izvozi
Veliko trgovcev ponuja podatke o svojih šifrantih, zalogah in cenah v obliki XML ali CSV datotek. S temi podatki lahko enostavno in hitro osvežite vsebino vaše spletne trgovine brez nepotrebnega ročnega dela. Podatki se samodejno posodabljajo, brez vašega posredovanja, kar vam omogoča nemoten in učinkovit poslovni proces.
 

Blog

Izdelava učinkovite spletne trgovine je ključnega pomena za uspeh spletnega poslovanja.
Sinhronizacija prodajnega programa v spletni trgovini s poslovnim programom ima več prednosti
Open-source platforme za izdelavo spletne trgovine, kot sta na primer WooCommerce in Magento, imajo številne prednosti, vključno z brezplačno dostopnostjo, prilagodljivostjo in razširljivostjo. Kljub temu pa imajo tudi n
B2B prodaja, ki se nanaša na prodajo izdelkov ali storitev med podjetji, lahko prinese številne prednosti, zaradi katerih se splača ukvarjati s tovrstno prodajo.
Izdelava popolne spletne trgovine ni lahka naloga, vendar smo tu, da vam pomagamo
Izdelava spletne trgovine je kompleksen proces, ki vključuje več korakov.

Zaupali so nam

Tehnologije

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?