Izdelava spletnih strani in trgovin

 

Poganja jih lasten elShop CMS sistem, zato se lahko osredotočite samo na vaše poslovanje in prodajo.

 

Izogibajte se nezanesljivim ponudnikom spletnih trgovin, ki delujejo kot amaterski ali hobi projekti. V spletni dobi je vaša spletna trgovina ključnega pomena za vaš posel, zato se prepričajte, da imate strokovno zasnovano in vzdrževano trgovino, ki bo zagotovila vaš uspeh.

Izdelava spletnih strani in trgovin

 • Lasten CMS
 • 15 let izkušenj na trgu
 • Več kot 300 delujočih spletnih trgovin
 • Lastno gostovanje
 • Custom design po meri naročnika
 • enostavna administracija v slovenščini

Preberi več

Sinhrnonizacija s poslovnimi programi

 • Avtomatičen prenos zalog, cen, opisov...
 • Prenos naročil in predračunov
 • Prenos slik in partnerskih cenikov
 • Prenosi filtrov
 • Prenosi tehničnih podatkov
 • Integriranih 7 poslovnih programov

Preberi več

Prenos podatkov med prodajalci

 • mimovrste, bolha, shoppster, enaa
 • xml importer za več kot 30 različnih virov
 • uvozi podatkov preko excela
 • uvozi v Google, Facebook
 • Uvozi v Petrol, Merkur, Bigbang
 • Uvoz preko CSV datotek

Preberi več

B2B napredna spletna partnerska prodaja

 • partnerski ceniki
 • trgovski potnik
 • vsebine prikazane samo partnerjem
 • različni plačilni in dostavni pogoji
 • prodaja v države EU z lokalnim davkom
 • program zvestobe

Preberi več

Profesionalno orodje za spletno prodajo!

Želite imeti spletno trgovino prilagojeno vašim potrebam?

Element Lab vam ponujamo izdelavo spletnih trgovin v Sloveniji z našim lastnim CMS sistemom elShop, ki zagotavlja izjemno enostavno uporabo in popolno prilagodljivost.

elShop CMS sistem za izdelavo spletnih trgovin je izdelan z mislijo na uporabnika, ki nima in ne potrebuje naprednih računalniških znanj, kar pomeni, da lahko sami zelo enostavno dodajate nove izdelke, urejate zaloge, cenike in še veliko več.

 

Enostaven urejevalnik! Redno vzdrževanje! Prilagodljiv sistem Dosegljiva podpora

 

Z uporabo elShop CMS sistema se lahko osredotočite na poslovanje in prodajo, saj vam ni potrebno skrbeti za tehnične zadeve spletnih trgovin. Nudimo izdelavo spletne strani za prodajo, ki vam omogoča, da dosežete uspeh na spletu in povečate vašo spletno prisotnost v Sloveniji in svetu. 

 

kontaktirajte nas

cena izdelave spletne trgovine/strani

 • Lasten CMS

 • 15 let izkušenj na trgu

 • Več kot 300 delujočih spletnih trgovin

 • Lastno gostovanje

 • Custom design po meri naročnika

Zakaj izbrati element platformo za spletno trgovino

zbira med postavljalci spletnih trgovin na lastnem sistemu in tistimi na open source platformi je odvisna od vaših potreb in ciljev. Obstajajo pa nekateri razlogi, zakaj bi izbrali postavljalca spletnih trgovin na lastnem sistemu in ne na open source platformi:

 

Prilagodljivost
S postavljalcem spletnih trgovin na lastnem sistemu imate popoln nadzor nad celotnim sistemom in lahko ga prilagodite svojim specifičnim potrebam in zahtevam. To omogoča večjo prilagodljivost pri oblikovanju in upravljanju vaše spletne trgovine.
Varnost
Sistem, ki temelji na lastni infrastrukturi, ima lahko večjo varnost kot tisti, ki temelji na open source platformi, saj lahko zagotovite lastno infrastrukturo in zavarovanje podatkov. To lahko zmanjša tveganje za kršitve podatkov in druge varnostne težave.
Nadzor
Z lastnim sistemom lahko imate popoln nadzor nad funkcionalnostjo in izvedbo vaše spletne trgovine, kar vam omogoča hitrejše odzivanje na spremembe in prilagajanje vaše trgovine glede na nove zahteve ali trende.
Strokovnost
Čeprav je uporaba open source platforme lahko enostavna, zahteva pa tudi strokovno znanje in izkušnje, da se zagotovi pravilno delovanje in vzdrževanje. S postavljalci spletnih trgovin na lastnem sistemu lahko najdete strokovnjake, ki bodo zagotovili učinkovito in pravilno delovanje vaše trgovine.

 

Izdelava spletne trgovine se ne konča pri obliki in objavi na vaši domeni!

Zakaj je podpora po izdelavi spletne trgovine tako pomembna?

Podpora po izdelavi spletne trgovine je enako pomembna kot podpora med izdelavo spletne trgovine. Po lansiranju vaše spletne trgovine se pojavijo številni izzivi, ki jih je treba obravnavati. Tu je nekaj razlogov, zakaj je podpora po izdelavi spletne trgovine pomembna:

 

Odpravljanje težav
Kot vse programske rešitve, tudi spletne trgovine lahko naletijo na težave. Kvalitetna podpora vam lahko hitro in učinkovito pomaga pri reševanju težav, kar vam prihrani čas in zagotovi nemoteno delovanje spletne trgovine.
Posodabljanje
Spletne trgovine potrebujejo redne posodobitve, da bi zagotovile varnost in funkcionalnost. Podpora po izdelavi spletne trgovine se lahko poskrbi za redne posodobitve in s tem poskrbi, da vaša spletna trgovina vedno deluje z najnovejšimi funkcijami in varnostnimi popravki.
Varnost
Spletne trgovine vsebujejo občutljive informacije, kot so podatki o strankah in plačilne podrobnosti. Podpora po izdelavi spletne trgovine se lahko poskrbi za varnostno kopiranje podatkov, vgrajevanje varnostnih rešitev in preprečevanje vdorov.
Prilagajanje potrebam
Poslovni potrebe se lahko sčasoma spremenijo, in vaša spletna trgovina se mora prilagoditi tem spremembam. S kvalitetno podporo lahko prilagodite in nadgradite svojo spletno trgovino, da bo ustrezala vašim novim potrebam.
Prilagojena podpora
Postavljalec spletnih trgovin na lastnem sistemu lahko zagotovi prilagojeno podporo, kar vam omogoča hitro in učinkovito reševanje težav ter pomoč pri upravljanju vaše spletne trgovine. Na open source platformi pa so podporna sredstva bolj splošna in morda ne bodo zadostovala za specifične potrebe vaše trgovine.

 

Podpora za hitro in učinkovito reševanje težav!

 

Prednosti custom designa izdelave spletne trgovine

Custom design ali design po meri spletnih trgovin lahko pomaga podjetjem pri doseganju njihovih poslovnih ciljev in izboljšanju uporabniške izkušnje na spletni strani. Obstaja več razlogov, zakaj bi podjetje želelo naročiti custom design spletne trgovine, med njimi so:

 

Izboljšana vizualna privlačnost
Prilagojen dizajn spletnih trgovin omogoča, da se vaša spletna stran izstopa med konkurenco. S prilagojenim dizajnom lahko zagotovite, da se vaša spletna trgovina loči od drugih in da vaše blagovne znamke ne zamenjujejo z drugimi podobnimi izdelki.
Prilagojena funkcionalnost
Custom design spletnih trgovin se lahko prilagodi specifičnim potrebam in ciljem vašega podjetja. S tem lahko zagotovite, da bo spletna trgovina izpolnila vaše zahteve in uporabniške izkušnje, ki jih želite ponuditi svojim strankam.
Boljša uporabniška izkušnja
Custom design spletnih trgovin pomaga vaši spletni trgovini, da postane bolj prepoznavna in da izstopa v primerjavi z drugimi spletnimi trgovinami. S tem lahko izboljšate prepoznavnost vaše blagovne znamke med kupci in povečate možnosti za dolgoročno zvestobo strank.
Izboljšana prepoznavnost blagovne znamke
Custom design spletnih trgovin vam lahko pomaga pridobiti konkurenčno prednost in povečati vašo prisotnost na trgu. S prilagojenim dizajnom lahko izboljšate uporabniško izkušnjo, povečate prepoznavnost blagovne znamke in povečate število konverzij, kar lahko privede do večjega dobička.
Večja konkurenčna prednost
Custom design spletnih trgovin vam lahko pomaga pridobiti konkurenčno prednost in povečati vašo prisotnost na trgu. S prilagojenim dizajnom lahko izboljšate uporabniško izkušnjo, povečate prepoznavnost blagovne znamke in povečate število konverzij, kar lahko privede do večjega dobička.
Enostavno izvajanje marketinških strategij
Custom design spletnih trgovin vam lahko pomaga pridobiti konkurenčno prednost in povečati vašo prisotnost na trgu. S prilagojenim dizajnom lahko izboljšate uporabniško izkušnjo, povečate prepoznavnost blagovne znamke in povečate število konverzij, kar lahko privede do večjega dobička.

Design po meri naročnika!

Zakaj cena ne sme biti ključni razlog za izbiro izdelovalca spletne trgovine?

Cena je ena od pomembnih komponent pri izbiri izdelovalca spletne trgovine, vendar ne bi smela biti edini ali ključni razlog za odločitev. Obstaja več razlogov, zakaj cena ne sme biti edini faktor:

 

Kvaliteta
Pomembno je, da je spletna trgovina kvalitetno izdelana in deluje brezhibno. Če je izdelava spletnega mesta preveč poceni, obstaja možnost, da so uporabljeni nekvalitetni programi, kar lahko vpliva na delovanje in uporabniško izkušnjo.
Izkušnje in znanje
Izdelava kvalitetne spletne trgovine zahteva strokovno znanje in izkušnje. Čeprav ni vedno res, da je dražji ponudnik boljši, se izkušnje in znanje navadno kažeta v višji ceni.
Podpora in vzdrževanje
Spletna trgovina zahteva stalno vzdrževanje in podporo. V primeru, da se pojavi katerikoli problem, je pomembno, da lahko izdelovalec spletne trgovine zagotovi hitro in učinkovito podporo. Če je cena prenizka, obstaja možnost, da izdelovalec ne bo imel dovolj časa ali interesov za nudenje zadostne podpore in vzdrževanja.
Dolgoročni stroški
Nižja cena izdelave spletne trgovine lahko vodi v višje stroške v prihodnosti. Na primer, če spletna trgovina ni kvalitetno izdelana, lahko povzroči težave pri optimizaciji in vpliva na prodajo. Prav tako, če izdelovalec spletne trgovine ni usposobljen za SEO, lahko to povzroči stroške v prihodnosti za pridobivanje organskega prometa.

 

V skladu s tem bi bilo najbolje, da pri izbiri izdelovalca spletne trgovine upoštevate celotno sliko, vključno z njihovimi izkušnjami, znanjem, referencami, podporo in vzdrževanjem

 

Nudimo več vrst izobraževanj in nasvetov na področju spletne prodaje!

 

Sinhronizacija s poslovnim programom

Sinhronizacija med računovodskim programom in spletno trgovino je ključna za učinkovito poslovanje in avtomatizacijo procesov v vašem podjetju. Z integracijo vašega računovodskega programa v vašo spletno trgovino lahko prihranite čas in denar ter se izognete ročnemu delu in napakam.

Sinhronizacija med računovodskim programom in spletno trgovino omogoča samodejno posodabljanje vaših zalog izdelkov, cen in drugih informacij v realnem času. To zagotavlja, da so vaše informacije vedno natančne in posodobljene, kar izboljšuje uporabniško izkušnjo vaših kupcev in zmanjšuje možnost napak.

Dovolj ročnega dela! Nič več napak! Avtomatika brez skrbi Učinovito in zanesljivo
Kateri računovodski program izbrati?
Obstajajo številni računovodski programi, ki se lahko integrirajo s spletno trgovino, in za vsako podjetje je pomembno izbrati pravo rešitev. Kot strokovnjaki na tem področju vam lahko pomagamo pri izbiri in namestitvi ustreznih orodij, da zagotovite popolno sinhronizacijo in učinkovitost.
Kako poteka sinhronizacija?
Integracija vašega računovodskega programa v vašo spletno trgovino olajša spremljanje naročil in plačil ter vam omogoči, da avtomatsko ustvarite račune za svoje stranke. To zmanjšuje ročno delo, izboljšuje vaše poslovanje in zmanjšuje možnosti napak.

<root>

<until>Element lab d.o.o.</until>

<Izdelava spletne trgovine>

<slabs>Izdelava spletnih trgovin</slabs

<lower>Izdelava spletne strani</lower>

<face>Izdelava spletnih strani</face>

<lucky>Najem spletne strani</lucky>

<excellent>Najem spletne trgovine</excellent>

</trouble>

<beat>B2B</beat>

<by>B2B spletna trgovina</by>

<our>

<half>Izdelava B2B spletne trgovine</half>

<cast>-Sinhronizacija podatkov</cast>

<board>Izmenjava podatkov</board>

<pilot>Sinhroniyacija s poslovnimi programi</pilot>

<including>CRM</including>

</our>

<eat>Programiranje po naročilu</eat>

<until>Vzdrževanje informacijskih sistemov</until>

<until>Element lab d.o.o.</until>

<Izdelava spletne trgovine>

<slabs>Izdelava spletnih trgovin</slabs

<lower>Izdelava spletne strani</lower>

<face>Izdelava spletnih strani</face>

<lucky>Najem spletne strani</lucky>

<excellent>Najem spletne trgovine</excellent>

</trouble>

<beat>B2B</beat>

<by>B2B spletna trgovina</by>

<our>

<half>Izdelava B2B spletne trgovine</half>

<cast>-Sinhronizacija podatkov</cast>

<board>Izmenjava podatkov</board>

<pilot>Sinhroniyacija s poslovnimi programi</pilot>

<including>CRM</including>

</our>

<eat>Programiranje po naročilu</eat>

<until>Vzdrževanje informacijskih sistemov</until>

<until>Element lab d.o.o.</until>

<Izdelava spletne trgovine>

<slabs>Izdelava spletnih trgovin</slabs

<lower>Izdelava spletne strani</lower>

<face>Izdelava spletnih strani</face>

<lucky>Najem spletne strani</lucky>

<excellent>Najem spletne trgovine</excellent>

</trouble>

<beat>B2B</beat>

<by>B2B spletna trgovina</by>

<our>

<half>Izdelava B2B spletne trgovine</half>

<cast>-Sinhronizacija podatkov</cast>

<board>Izmenjava podatkov</board>

<pilot>Sinhroniyacija s poslovnimi programi</pilot>

<including>CRM</including>

</our>

<eat>Programiranje po naročilu</eat>

<until>Vzdrževanje informacijskih sistemov</until>

<until>Element lab d.o.o.</until>

<Izdelava spletne trgovine>

<slabs>Izdelava spletnih trgovin</slabs

<lower>Izdelava spletne strani</lower>

<face>Izdelava spletnih strani</face>

<lucky>Najem spletne strani</lucky>

<excellent>Najem spletne trgovine</excellent>

</trouble>

<beat>B2B</beat>

<by>B2B spletna trgovina</by>

<our>

<half>Izdelava B2B spletne trgovine</half>

<cast>-Sinhronizacija podatkov</cast>

<board>Izmenjava podatkov</board>

<pilot>Sinhroniyacija s poslovnimi programi</pilot>

<including>CRM</including>

</our>

<eat>Programiranje po naročilu</eat>

<until>Vzdrževanje informacijskih sistemov</until>

<until>Element lab d.o.o.</until>

<Izdelava spletne trgovine>

<slabs>Izdelava spletnih trgovin</slabs

<lower>Izdelava spletne strani</lower>

<face>Izdelava spletnih strani</face>

<lucky>Najem spletne strani</lucky>

<excellent>Najem spletne trgovine</excellent>

</trouble>

<beat>B2B</beat>

<by>B2B spletna trgovina</by>

<our>

<half>Izdelava B2B spletne trgovine</half>

<cast>-Sinhronizacija podatkov</cast>

<board>Izmenjava podatkov</board>

<pilot>Sinhroniyacija s poslovnimi programi</pilot>

<including>CRM</including>

</our>

<eat>Programiranje po naročilu</eat>

<until>Vzdrževanje informacijskih sistemov</until>

<until>Element lab d.o.o.</until>

<Izdelava spletne trgovine>

<slabs>Izdelava spletnih trgovin</slabs

<lower>Izdelava spletne strani</lower>

<face>Izdelava spletnih strani</face>

<lucky>Najem spletne strani</lucky>

<excellent>Najem spletne trgovine</excellent>

</trouble>

<beat>B2B</beat>

<by>B2B spletna trgovina</by>

<our>

<half>Izdelava B2B spletne trgovine</half>

<cast>-Sinhronizacija podatkov</cast>

<board>Izmenjava podatkov</board>

<pilot>Sinhroniyacija s poslovnimi programi</pilot>

<including>CRM</including>

</our>

<eat>Programiranje po naročilu</eat>

<until>Vzdrževanje informacijskih sistemov</until>

<until>Element lab d.o.o.</until>

<Izdelava spletne trgovine>

<slabs>Izdelava spletnih trgovin</slabs

<lower>Izdelava spletne strani</lower>

<face>Izdelava spletnih strani</face>

<lucky>Najem spletne strani</lucky>

<excellent>Najem spletne trgovine</excellent>

</trouble>

<beat>B2B</beat>

<by>B2B spletna trgovina</by>

<our>

<half>Izdelava B2B spletne trgovine</half>

<cast>-Sinhronizacija podatkov</cast>

<board>Izmenjava podatkov</board>

<pilot>Sinhroniyacija s poslovnimi programi</pilot>

<including>CRM</including>

</our>

<eat>Programiranje po naročilu</eat>

<until>Vzdrževanje informacijskih sistemov</until>

<until>Element lab d.o.o.</until>

<Izdelava spletne trgovine>

<slabs>Izdelava spletnih trgovin</slabs

<lower>Izdelava spletne strani</lower>

<face>Izdelava spletnih strani</face>

<lucky>Najem spletne strani</lucky>

<excellent>Najem spletne trgovine</excellent>

</trouble>

<beat>B2B</beat>

<by>B2B spletna trgovina</by>

<our>

<half>Izdelava B2B spletne trgovine</half>

<cast>-Sinhronizacija podatkov</cast>

<board>Izmenjava podatkov</board>

<pilot>Sinhroniyacija s poslovnimi programi</pilot>

<including>CRM</including>

</our>

<eat>Programiranje po naročilu</eat>

<until>Vzdrževanje informacijskih sistemov</until>

<until>Element lab d.o.o.</until>

<Izdelava spletne trgovine>

<slabs>Izdelava spletnih trgovin</slabs

<lower>Izdelava spletne strani</lower>

<face>Izdelava spletnih strani</face>

<lucky>Najem spletne strani</lucky>

<excellent>Najem spletne trgovine</excellent>

</trouble>

<beat>B2B</beat>

<by>B2B spletna trgovina</by>

<our>

<half>Izdelava B2B spletne trgovine</half>

<cast>-Sinhronizacija podatkov</cast>

<board>Izmenjava podatkov</board>

<pilot>Sinhroniyacija s poslovnimi programi</pilot>

<including>CRM</including>

</our>

<eat>Programiranje po naročilu</eat>

<until>Vzdrževanje informacijskih sistemov</until>

<until>Element lab d.o.o.</until>

<Izdelava spletne trgovine>

<slabs>Izdelava spletnih trgovin</slabs

<lower>Izdelava spletne strani</lower>

<face>Izdelava spletnih strani</face>

<lucky>Najem spletne strani</lucky>

<excellent>Najem spletne trgovine</excellent>

</trouble>

<beat>B2B</beat>

<by>B2B spletna trgovina</by>

<our>

<half>Izdelava B2B spletne trgovine</half>

<cast>-Sinhronizacija podatkov</cast>

<board>Izmenjava podatkov</board>

<pilot>Sinhroniyacija s poslovnimi programi</pilot>

<including>CRM</including>

</our>

<eat>Programiranje po naročilu</eat>

<until>Vzdrževanje informacijskih sistemov</until>

</root>

Omogočamo povezavo s poslovnimi programi:

 •     
 •     
 •     
 •     
 •     
 •     

Zakaj sinhrnonizacija?

Pogosti problemi, ki jih imajo spletne trgovine so, da ni vseh izdelkov na strani opremljenih z opisi, slikami, zalogami. Lahko se celo zgodi, da imate na spletu določene izdelke, ki jih v prodajnem program sploh nimate več. Novih izdelkov, ki pa jih imate, pa še niste uspeli objaviti in ste tako izgubili priložnost, da te izdelke postavite na trg takoj, ko jih prejmete. Preprosto nimate časa in volje. Vaše stranka pa so nezadovoljne, razočarane ali celo jezne in širijo slab glas o vas. Zato je ažurnost podatkov ključnega pomena, da vaša spletna trgovina pridobiva na prepoznavnosti in kompetentnosti.

 

preberi več

Z nami do profesionalne rešitve!

Nič več ročnega dela!

Sinhrnonizacija vam prihrani delo 1 delavca mesečno

Obdelava naročil ročno je lahko zamudno in nepotrebno opravilo, ki lahko povzroči številne napake. Če vsako naročilo zahteva 15 minut ročnega dela in imate vsaj 10 naročil na dan, lahko porabite več kot 2 uri na dan, kar je 60 ur na mesec. To pa še ni vse - ob morebitnih napakah boste morali porabiti dodaten čas za njihovo odpravo ter nepotrebno usklajevanje s kupci. Zato je smiselno razmisliti o uvedbi učinkovitejših načinov obdelave naročil, ki bodo prihranili čas in zmanjšali tveganje za napake.

 

Prihrani čas in denar!

 

V celoti, sinhronizacija med računovodskim programom in spletno trgovino vam lahko prihrani veliko časa in denarja, hkrati pa zagotavlja, da so vaše informacije natančne in posodobljene. To izboljšuje vaše poslovanje in zadovoljstvo vaših strank, kar je ključno za dolgoročni uspeh vašega podjetja.

IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE B2B

Izdelava spletne trgovine B2B je ena od najbolj učinkovitih načinov za podjetja, da se povežejo s svojimi poslovnimi partnerji in dosežejo nove kupce. B2B spletna trgovina omogoča podjetjem, da prodajajo svoje izdelke ali storitve na veliko in se povežejo s svojimi strankami na bolj oseben način.

Pri izdelavi spletne trgovine B2B je pomembno upoštevati potrebe vaših strank in poslovnih partnerjev ter ustvariti uporabniku prijazno in prilagojeno spletno trgovino. 

 

Parnterski popusti Boljši vpogled v stranke Prilagojena prodaja Segmentacija kupcev

 

varnost in zaščita podatkov
Poleg tega je treba pri izdelavi spletne trgovine B2B upoštevati tudi varnost in zaščito podatkov. Spletna trgovina B2B lahko vsebuje veliko občutljivih podatkov, zato je pomembno, da zagotovite ustrezne varnostne ukrepe, kot so SSL certifikati, dvostopenjska overjanja in druge varnostne funkcije.
upravljanje zalog in naročil
Pri izdelavi spletne trgovine B2B je pomembno tudi upoštevati upravljanje zalog in naročili, saj so to ključni elementi vašega poslovnega modela. Ustrezna obdelava zalog in naročil bo zagotovila, da boste lahko učinkovito upravljali svoje poslovanje, izpolnili naročila pravočasno in zadovoljili svoje kupce..

preberi več

Zakaj ne smete prepustiti izdelavo B2B portala komurkoli

Izdelava B2B portala je zahtevna zaradi številnih razlogov. Tu je nekaj najpomembnejših:

 

Zapletene funkcionalnosti
B2B portal mora vsebovati številne funkcionalnosti, ki omogočajo enostavno upravljanje in izvedbo poslovnih transakcij. Poleg tega pa mora zagotoviti tudi veliko različnih vrst uporabniških vlog, kar lahko poveča zapletenost izdelave.
Integracija z obstoječimi sistemi
B2B portal mora biti integriran z obstoječimi poslovnimi sistemi, kot so ERP, CRM, plačilni sistemi, zalogovniki in druge aplikacije, kar zahteva visoko stopnjo integracijskih veščin.
Veliko število uporabnikov
B2B portal je namenjen poslovnim partnerjem, zato mora podpirati veliko število uporabniških računov in podatkov, ki jih ti računi upravljajo, kar lahko zahteva uporabo kompleksnih baz podatkov in drugih tehnologij.
Varnost
B2B portal mora zagotavljati visoko stopnjo varnosti in zaščite poslovnih podatkov ter osebnih podatkov uporabnikov. Zato mora imeti učinkovite varnostne protokole in napredne varnostne mehanizme.
Mobilnost
B2B portal mora biti prilagojen različnim napravam in platformam, vključno z mobilnimi napravami, saj se vedno več poslovnih partnerjev posluje prek mobilnih naprav.
Uporabniška izkušnja
B2B portal mora biti enostaven za uporabo in imeti prijazno uporabniško izkušnjo, da lahko uporabniki enostavno dostopajo do želenih funkcij in storitev.

 

Vse te zahteve in zapletenosti izdelave B2B portala lahko povzročijo, da je izdelava B2B portala zahtevna in zahteva visoko stopnjo strokovnosti in izkušenj v različnih tehnologijah in procesih.

Povežite se s svojimi poslovnimi partnerji!

Zakaj se splača imeti B2B prodajo?

 

Ena od najpomembnejših prednosti B2B prodaje je, da se običajno sklepajo večji posli kot v B2C prodaji. Podjetja običajno kupujejo v večjih količinah, kar pomeni, da se B2B prodajalci lahko osredotočijo na posle z večjo vrednostjo in dosežejo višje prihodke z manj prodajami. Ta stabilnost prihodkov je še posebej koristna za podjetja, ki iščejo stabilnost v svojem poslovanju.

 

preberi več

Avtomatičen prenos šifrantov med različnimi trgovci

Objava in prenos izdelkov v spletne tržnice lahko doprinese k prepoznavnosti in vidnosti vaše spletne prodaje. Ker pa so to trgovci ki imajo svoja pravila in zahteve, pa je treba paziti tudi na skladnost s pravili in smernicami teh spletnih tržnic ter zagotoviti, da so vaši izdelki predstavljeni na način, ki izpolnjuje zahteve trga in kupcev.

Če želite avtomatizirati prenos prodajnega programa iz svoje spletne trgovine na druge portale, kot so Mimovrste, Bolha, Shoppster, lahko uporabite modul za integracijo in sinhronizacijo z različnimi tržnicami.

 

Več kupcev Večjia vidnost Enostavno urejanje Visoka prodaja
Enostavno upravljanje šifrantov na več tržnicah hkrati
Ko je integracija vzpostavljena, lahko uporabljate orodja za avtomatizacijo, ki vam omogočajo, da sinhronizirate vaše izdelke, zaloge in naročila na vseh tržnicah hkrati. Tako lahko svoje izdelke enostavno promovirate in prodajate na različnih platformah, ne da bi morali ročno posodabljati vsak posamezen portal..

Omogočamo povezavo s spletnimi tržnicami:

Prednosti spletnih tržnic

Spletne tržnice so platforme, ki povezujejo prodajalce in kupce na spletu, in imajo številne prednosti:

Prepoznavnost in hitra rast
Spletne tržnica so ene izmed najbolj obiskanih spletnih trgovin in zaradi tega je veliko več možnosti, da kupci vidijo ravno vaš prodajni program. Prodajalci lahko hitro rastejo na spletnih tržnicah, saj imajo dostop do velikega števila kupcev, kar lahko poveča prodajo in dobiček.
Širok izbor izdelkov
Na spletnih tržnicah je na voljo veliko število prodajalcev in izdelkov, kar kupcem omogoča, da izbirajo med širokim izborom izdelkov. Prodajalci pa lahko ponudijo veliko različnih izdelkov in zapolnijo vrzeli na trgu.
Primerjava cen:
Spletne tržnice omogočajo preprosto primerjavo cen med različnimi prodajalci in izdelki, kar kupcem omogoča, da najdejo najboljšo ponudbo. Prodajalci se morajo boriti za konkurenčne cene in kakovost svojih izdelkov, kar povečuje konkurenčnost trga.
Enostavna dostava:
Spletne tržnice omogočajo enostavno dostavo izdelkov kupcem. Prodajalci lahko sodelujejo s prevozniki, ki lahko pakete dostavljajo po vsem svetu, kar kupcem omogoča, da prejmejo izdelke kjerkoli in kadarkoli želijo.
Varstvo kupcev:
Spletne tržnice imajo običajno postopke za varovanje kupcev in zagotavljanje varnosti pri nakupovanju, na primer sistem povratnih informacij in ocenjevanja prodajalcev, ki kupcem omogočajo ocenjevanje izkušenj z nakupom.
Zmanjšanje stroškov
Spletne tržnice prodajalcem omogočajo zmanjšanje stroškov, povezanih s fizično trgovino, kot so najemnine, plače za zaposlene in druge operativne stroške.

 

 

Zakaj se splača objavljati na spletnih tržnicah

 

Povečanje dosega
Z objavo vaših izdelkov v spletnih tržnicah lahko dosežete veliko več kupcev, kot bi jih sicer lahko, saj imajo te tržnice velik obisk. Na ta način lahko pridobite več pozornosti in prodajnih priložnosti.
Boljši SEO
Objavljanje izdelkov v spletnih tržnicah lahko izboljša vašo SEO strategijo, saj lahko spletne tržnice dosežejo višje pozicije v iskalnikih, kot vaša lastna spletna trgovina. Tako se lahko vaši izdelki pojavijo na več mestih in pritegnejo več obiskovalcev.
Zmanjšanje stroškov oglaševanja
Spletna tržnica lahko deluje kot oglaševalska platforma za vaše izdelke, brez dodatnih stroškov oglaševanja. Na ta način lahko zmanjšate stroške in povečate svoj dobiček.
Povečanje zaupanja kupcev
Spletna tržnica ima lahko že uveljavljeno bazo kupcev, ki imajo zaupanje v njihovo varnost in zanesljivost. Tako lahko povečate zaupanje svojih kupcev in s tem tudi povečate verjetnost za uspešno prodajo.

 

Vendar pa je treba upoštevati, da običajno zahtevajo plačilo provizije za prodajo vaših izdelkov, kar lahko zmanjša vaš dobiček. Poleg tega je treba paziti tudi na skladnost s pravili in smernicami spletnih tržnic ter zagotoviti, da so vaši izdelki predstavljeni na način, ki izpolnjuje zahteve trga in kupcev.

Popularne spletne tržnice v Sloveniji

 

 

Te spletne tržnice so zelo priljubljene med slovenskimi kupci in prodajalci ter so odlična priložnost za povečanje prodaje svojih izdelkov.

Prenos izdelkov na Bolha.com
Bolha.com je največja slovenska spletna tržnica, ki ponuja širok izbor novih in rabljenih izdelkov v več kategorijah, kot so avtomobili, nepremičnine, elektronika, oblačila in še veliko več.
Prenos izdelkov na Ceneje.si
Ceneje.si je prva in največja primerjalna spletna tržnica v Sloveniji, ki ponuja izdelke v kategorijah, kot so računalništvo, telefoni, aparati za dom, avtomobilizem in še veliko več.
Prenos izdelkov na Mimovrste.com
Mimovrste.com je eden najbolj priljubljenih slovenskih spletnih trgovcev, ki ponuja širok izbor izdelkov, kot so računalništvo, telefoni, gospodinjski aparati, športna oprema in še veliko več.
Prenos izdelkov na Enaa.com
Enaa.com je specializirana spletna trgovina, ki se osredotoča predvsem na prodajo računalniške opreme, periferne opreme, gaming opreme, foto in video opreme, avdio-video opreme in drugih elektronskih izdelkov.
Prenos izdelkov na Bigbang.si
Bigbang.si je spletna trgovina, ki ponuja širok izbor elektronike, bele tehnike, telefonov, računalništva in drugih izdelkov za dom.
Prenos izdelkov na Merkur
Merkur je spletna trgovina, ki ponuja širok izbor izdelkov, kot so gradbeni materiali, orodja, gospodinjski aparati, kuhinjski pripomočki, bele tehnike, elektronika in še veliko več. Poleg tega ponuja tudi storitve montaže in servisiranja.
Prenos izdelkov na Shoppster
Shoppster je spletna tržnica, ki omogoča prodajo in nakup izdelkov različnih kategorij, kot so oblačila, obutev, pohištvo, kozmetika, igrače in še veliko več. Shoppster ponuja tudi storitev prodaje na drobno drugim prodajalcem.

Naziv vsebine

Izdelava učinkovite spletne trgovine je ključnega pomena za uspeh spletnega poslovanja.
Sinhronizacija prodajnega programa v spletni trgovini s poslovnim programom ima več prednosti
Open-source platforme za izdelavo spletne trgovine, kot sta na primer WooCommerce in Magento, imajo številne prednosti, vključno z brezplačno dostopnostjo, prilagodljivostjo in razširljivostjo. Kljub temu pa imajo tudi n
B2B prodaja, ki se nanaša na prodajo izdelkov ali storitev med podjetji, lahko prinese številne prednosti, zaradi katerih se splača ukvarjati s tovrstno prodajo.
Izdelava popolne spletne trgovine ni lahka naloga, vendar smo tu, da vam pomagamo
Izdelava spletne trgovine je kompleksen proces, ki vključuje več korakov.

Zaupali so nam

Tehnologije

Splet
Sinhronizacija s poslovnimi programi
B2B prodaja
Prenos podatkov
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?