Vas zanima informativna ponudba?

Izdelava spletne trgovine: t.  030 / 700 080  e. info@element.si  elShop spletna trgovina

Kakšna je prednost elShopa pred konkurenco

Kakšna je prednost elShopa pred konkurenco?

elShop je spletno orodje specializirano za prodajo. Ima veliko funkcionalnosti in mesečno dobiva nadgradnje ter nove funkciaonalnosti. To pomeni, da vam spletna trgovina nikoli ne bo zastarala in boste po enem letu imeli še močnejšo in še boljšo spletno trgovino.

elShop je največ, kar dobite za to ceno. Je lasten produkt in je v Slovenščini in se z dneva v dan razvija v še močnejše orodje. 

Vezani artikli
Spletna stran Unistar Pro
Podjetje Unistar LC ima eno daljših tradicij med podjetji s področja informacijske tehnologije v Sloveniji, saj je na domačem trgu prisotno že od leta 1989. S svojimi izkušnjami, znanjem in partnerskimi povezavami z mednarodnimi podjetji s področja informatike, je ustvarilo velik krog zadovoljnih naročnikov.
 

Povezane novice

Kaj so nadgradnje sistema elShop?
Nadgradnje elShopa skrbijo za to, da vaša spletna trgovina deluje nemoteno

Nadgradnje elShopa skrbijo za to, da vaša spletna trgovina deluje nemoteno in sledi razvoju interneta. Spletna trgovina vam s pomočjo teh nadgradenj nikoli ne bo zastarala ali pa nehala prodajati zaradi zastarelosti in je to tudi garancija na delovanje.

Kako deluje podpora? Imamo telefonsko pomoč?
Telefonska pomoč je na voljo, ko imate zakupljene ure pomoči.

Sistem elShop je podprt z podrobnimi textovnimi navodili in video navodili, ki vam bodo pomagali pri urejanju vsebin in nastavitvah funkcionalnosti vašega elShopa. V primeru da odgovora ne najdete se lahko oglasite pri nas na rednih seminarjih ki jih prirejamo na podjetju na Litostrojksi 56 1000 ljubljana. 

 

Kontaktirali vas bomo

Vpišite svoj e-mail ali telefonsko številko in z veseljem vam sporočimo več informacij.